¡Hola! Oletko iloinen, energinen ja motivoitunut, aikaisemmalla buukkaus- ja myyntikokemuksella varustettu espanjalaistunut #SuperBuukkari? Oletko taitava vakuuttelija ja B2B-natiivi? Puhutko sujuvasti suomea ja mahdollisesti myös muitakin kieliä? Miltä kuulostaisi työskennellä positiivisen ilmapiirin värittämässä työyhteisössä toinen toistaan kiinnostavampien, myyntiä ja ajanvarausta sisältävien buukkaustehtävien parissa?

Wannado kiikaroi innokkaasti ympäriinsä tavoitteenaan napata tiimiinsä aurinkoistakin aurinkoisempia kokoaikaisia #SuperBuukkareita Espanjaan! Haussa on taitava vakuuttelija ja B2B-painotteinen buukkari samassa paketissa, oletko se sinä?

Olet ideaalihakijamme, mikäli olet aidosti innostunut, helposti lähestyttävä sekä myynnillisellä otteella ja reipashenkisyydellä varustettu B2B-myyjä. On erityisen tärkeää, että osaat esittää asiasi selkeästi ja vakuuttavasti puhelimessa sekä puhua hyvin B2B-maailmaa sujuvasti suomen kielellä. Muu kielitaito on plussaa, muttei välttämätöntä. Tässä tehtävässä pääset tekemään puhelimitse ajanvarauksia ja myyntiä sekä klousaamaan kauppaa – varsinainen nappivalinta viimeisen päälle myyntihenkiselle buukkarille! Lisäksi kokemus asiakaspalvelun maailmasta on eduksesi, sillä tässä tehtävässä pääsisit tarvittaessa loistamaan monipuolisesti sekä buukkaus- että asiakaspalvelutehtävien parissa.

Pakkaa mukaasi reippaan asenteesi ja vankan buukkaus- ja myyntikokemuksesi lisäksi vahva suomen kielen osaamisesi, motivaatiosi sekä verrattomat vuorovaikutustaitosi! Meillä arvostetaan lisäksi nopeita hoksottimia ja herskyvää huumorintajua. Puuttuvaa motivaatiota ei korvaa mikään, mutta oikealla asenteella ja suuren suurella motivaatiolla voidaan kompensoida vähäisempääkin kokemusta. Persoona ratkaisee!

Tarjoamme sinulle motivoivan ja mielenkiintoisen työnkuvan asiakastapaamisten järjestämisen ja myyntitehtävien parissa, kilpailukykyisen palkkauksen, modernit työvälineet ja teknologiat sekä mahtavan ja hauskan tiimin tueksesi ja päiviesi piristykseksi! Työyhteisömme on paitsi osaava ja ammattitaitoinen, myös aito, ihmisläheinen ja positiivinen. Meidän Espanjan tiimissä jokainen työntekijä pääsee loistamaan omana itsenään, sillä monipuolisten osaajien parvi menestyy parhaiten, kun jokaisen vahvuuksia korostetaan ja täydennetään muiden vahvuuksien avulla! Kaikki tämä etätyömahdollisuudella aurinkoisessa Espanjassa – meiltä ei iloa tai energiaa puutu!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian rekry@wannado.fi tai alla olevalla lomakkeella, sillä nappaamme parhaat tekijät riveihimme heti heidän osuttua kiikariimme! Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi Wannadon uutena #SuperBuukkarina?

¡Hasta pronto!

Kyseessä on jatkuva ilmoitus, sillä tarpeet ja tilanteet elävät jatkuvasti ja saattavat muuttua nopeastikin. Toisin sanoen meillä ei ole välttämättä juuri tällä hetkellä sopivia tehtäviä avoinna, mutta kannattaa silti ehdottomasti laittaa hakemus, sillä uusien mahdollisuuksien avautuessa huomioimme meillä myös jo valmiina olevat hakemukset! 🙂

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7