Sivututka & Wannado | Osa-aikainen toimistoassistentti etätyöhön Ouluun

Oletko oma-aloitteinen, aurinkoinen ja joustava? Sytytkö kollegojen auttamisesta ja asioiden organisoinnista? Hallitsetko sujuvasti erilaiset tietotekniset järjestelmät? Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja osa-aikainen toimistoassistentin tehtävä rennossa ja avoimessa tiimissä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista!

Wannado etsii osa-aikaista toimistoassistenttia etätyöhön Ouluun auttamaan asiakastamme digitoimisto Sivututkaa. Vaikka työtehtävien hoitaminen onnistuukin etänä, etsimme tekijää Oulun alueelta mahdollisia toimistolla käyntejä ajatellen. Aloitus tehtävässä on lokakuun 2021 aikana ja työmäärä on noin puolikas työpäivä viikossa (17,5 tuntia kuukaudessa). Työmäärän kasvaminen ja työnkuvan laajentuminen saattavat olla mahdollisia myöhemmin tarpeista ja toiveista riippuen.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset toimistoassistentin tehtävät, kuten liiketoiminnan mittareiden koostaminen, raporttien tekeminen, sisällönsyöttö verkkosivuille, virkistäytymisasioiden järjestäminen, koordinointi ja varaaminen, yleinen selvittely, tiedonhaku ja dokumentointi sekä muut toimistotehtävät.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää tietoteknistä osaamista sekä valmiutta ottaa näppärästi haltuun erilaisia sovelluksia. Tekstinhallinta- ja taulukkolaskentaohjelmien käyttö olisi hyvä olla hallussa ja WordPress-julkaisujärjestelmä jollakin tasolla tuttu. Itsenäiset tiedonhaku-, soveltamis- ja ongelmanratkaisutaidot ovat keskiössä. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä toimistotehtävistä, mutta tärkeintä on oma-aloitteinen, aurinkoinen ja joustava asenne kaikenlaisia toimistotehtäviä kohtaan sekä into oppia uutta. Tunnistitko itsesi?

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimistoassistentin työnkuvan rennossa ja avoimessa porukassa, kattavan perehdytyksen ja ohjeistuksen sekä Sivututkan ja Wannadon tiimien tuen. Työsopimus tehdään valitun työntekijän ja Wannadon välille, ja työskentely tapahtuu ensisijaisesti asiakkaamme Sivututkan tarpeisiin vastaten. Wannadon kautta saattaa olla lisäksi mahdollisuus lisätä työmäärää sekä laajentaa työnkuvaa muihin tehtäviin ja asiakkuuksiin tarpeista ja toiveista riippuen jopa kokoaikaiseksi. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai sähköpostitse rekry@wannado.fi, niin jatketaan keskustelua!

Sivututka & Wannado:

Sivututka on verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut digitoimisto Oulusta. Sivututkan kuusihenkinen tiimi on kompakti ja tiivis, sen kulttuuri on rento ja avoin, ja hierarkia matala. Työskentely tapahtuu tällä hetkellä suositusten mukaisesti etänä, ja tilanteen salliessa voidaan palata Oulun rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevalle sielukkaalle kaksikerroksiselle toimistolle. Tiimin kesken järjestetään myös vapaamuotoisempaa aktiviteettia kerran kuukaudessa esimerkiksi nuotion äärellä makkaraa paistellen, pakopelejä ratkaisten, kiipeilypuistossa viihtyen tai lounaalla rennosti jutustellen.

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo yli 50 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme suuresti tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7