Oletko tarkka, motivoitunut ja tunnollinen asiakkaiden tarpeisiin vastaaja? Onko sinulla jo ennestään asiakaspalvelukokemusta? Onko asiakastyytyväisyys lähellä sydäntäsi? Kommunikoitko hyvin tai ainakin perustasolla sekä suomeksi, ruotsiksi että saksaksi? Saatamme etsiä juuri sinua!

Wannadon kansainvälinen tiimi etsii osa-aikaisia asiakaspalvelijoita Espanjaan. Kyseessä on päivystysluontoinen, monipuolisilla suomen-, ruotsin- ja saksankielisillä asiakaspalvelutehtävillä varustettu etätyö. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, ja vaihtelevat työajat painottuvat etenkin viikonloppuihin ja iltoihin. Tässä onkin oiva mahdollisuus lisätienestille!

Suomenkielisessä asiakaspalvelussa on mm. seuraavat puhelin- ja chat-asiakaspalvelua sisältävät asiakkuudet:

• Kaksi verkkokauppaa (ruokakauppa ja terveystuotekauppa), joissa hoidetaan mm. toimitusten seuraamista ja reklamaatioita
• Sähköyritys, josta otetaan soittopyyntöjä
• Lakiyritys, jossa täytetään yleensä yhdessä asiakkaan kanssa nettisivuilta löytyvä yhteydenottolomake
• Ajanvarausohjelma, jonka teknisessä käytössä neuvotaan

Monikielisen asiakaspalvelun osalta asiakkaanasi on aluksi leirintäalueyritys, eli pääset auttamaan monipuolisesti ruotsin- ja saksankielisiä leirintäalueasiakkaita esimerkiksi varauksiin, hintoihin ja ongelmatilanteisiin liittyen. Jatkossa asiakkainasi saattaa olla myös muita, eri toimialojen edustajia.

Tarvitset perus- tai hyvän tason suomen, ruotsin ja saksan kielten osaamisen. Lisäksi arvostamme motivaatiota, joustavuutta, innokkuutta oppia sekä aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen asiakaspalvelutehtävän, mahdollisuuden kehittää asiakaspalvelu- ja kielitaitojasi puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi sekä työskennellä osana kansainvälistä tiimiä etänä Espanjasta käsin. Olisiko tämä seuraava askeleesi asiakaspalvelu-urallasi?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian hakulinkin kautta tai sähköpostitse rekry@wannado.fi ja vakuuta meidät motivaatiollasi, asiakaspalvelukokemuksellasi ja kielitaidollasi!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo yli 50 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme suuresti tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7