Oletko kokenut graafikko, joka kaipaisi uusia tuulia? Kiinnostaisiko sinua vapauden ja vastuun yhdistelmä? Entä monipuolinen työnkuva ja joustava etätyö kansainvälisessä ympäristössä? Jatka lukemista!

Oletko kokenut graafikko, jota kiinnostaisi etätyö? Tehtävä on alkuun osa-aikainen, mutta siinä saattaa olla myös mahdollisuus kokoaikaistumiseen. Lisäksi sekä palkka- että alihankintatyö onnistuvat. Kokonaisuus räätälöidäänkin asiakkaiden tarpeiden ja valitun tekijän toiveiden mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden päästä kukoistamaan ja kehittymään erityisesti taitto- ja sovelluspuolen, mutta myös digipuolen graafisen suunnittelun ja toteutuksen parissa nettisivujen, bannereiden ja uutiskirjeiden suunnittelusta aina esitteiden taittoon. Vaikka saatkin usein käyttöösi valmiit ohjeistukset, pääset myös hyödyntämään luovuuttasi niiden soveltamiseksi ja toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Pääset työskentelemään suoraan monipuolisten asiakasyritystemme kanssa graafisen suunnittelun, asiakasyhteydenpidon ja projektinhallinnan merkeissä sekä auttamaan ja tukemaan myös muita graafikkojamme.

Arvostamme itseohjautuvuutta, tarkkaa silmää, vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme aitoa motivaatiota sekä vankkaa kokemusta graafisesta suunnittelusta etenkin taittopuolen osalta. Myös digiosaaminen tulee tarpeeseen. Adoben ja Officen ohjelmistot tulisi olla erittäin hyvin hallussa, ja WordPress-osaaminen sekä muut tietotekniset taidot ovat luonnollisesti plussaa. Toivomme, että motivoidut sekä visuaalisten tehtävien suunnittelusta ja toteuttamisesta että taittotehtävistä. Graafinen koulutus sekä sosiaalisen median, viestinnän ja markkinoinnin tuntemus katsotaan eduksesi. Kielitaidon osalta tulet tarvitsemaan sekä suomea että englantia.

Sopisiko tällainen asetelma sinulle? Vakuuta meidät motivaatiostasi, osaamisestasi ja kokemuksestasi toiveillasi ja portfoliollasi varustetulla hakemuksellasi, niin jatketaan keskustelua!

Wannado on vuonna 2011 perustettu digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Meitä #SuperAssareita on jo yli 50 pääosin Suomessa ja Espanjassa, mutta myös Englannissa, Ranskassa ja Italiassa. Arvojamme ovat vapaus, joustavuus, helppous ja laatu. Korostamme suuresti tiimityön ja parviälyn voimaa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Kyseessä on jatkuva ilmoitus, sillä tarpeet ja tilanteet elävät jatkuvasti ja saattavat muuttua nopeastikin. Toisin sanoen meillä ei ole välttämättä juuri tällä hetkellä sopivia tehtäviä avoinna, mutta kannattaa silti ehdottomasti laittaa hakemus, sillä uusien mahdollisuuksien avautuessa huomioimme meillä myös jo valmiina olevat hakemukset! 🙂

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7