¡Hola! Oletko iloinen, energinen ja motivoitunut, espanjalaistunut #SuperAsiakaspalvelija? Painottuvatko kokemuksesi ja kiinnostuksesi erityisesti puhelimitse tehtävään asiakaspalveluun? Puhutko ja kirjoitatko sujuvasti suomen kieltä? Miltä kuulostaisi työskennellä positiivisen ilmapiirin värittämässä työyhteisössä toinen toistaan kiinnostavampien asiakaspalvelutehtävien parissa?

Wannado kiikaroi innokkaasti ympäriinsä tavoitteenaan napata tiimiinsä rentoja, rempseitä ja aurinkoisia osa-aikaisia ja kokoaikaisia asiakaspalvelijoita Fuengirolaan! Tarjottimella on pääosin monipuolisia puhelimitse tapahtuvia asiakaspalvelutehtäviä, mutta pääset laajentamaan osaamistasi myös chat- ja sähköpostiasiakaspalvelun merkeissä. Tarjoamme sinulle motivoivan työnkuvan lisäksi mahtavan tiimin tueksesi ja päiviesi piristykseksi! Työyhteisömme on paitsi osaava ja ammattitaitoinen, myös aito, ihmisläheinen ja positiivinen. Meidän Fugen tiimissä jokainen työntekijä pääsee loistamaan omana itsenään, sillä monipuolinen asiakaspalvelijoidemme parvi menestyy parhaiten, kun jokaisen vahvuuksia korostetaan ja täydennetään muiden vahvuuksien avulla!

Ota mukaasi letkeä asenteesi ja vankka puhelinpalvelukokemuksesi. Tarvitset lisäksi sujuvan suomen kielen taitosi ja vuorovaikutusosaamista. Myös myyntihenkinen ja reipas työskentelyotteesi auttavat sinua tehtävässä loistamisessa! Meillä arvostetaan hyviä tietoteknisiä taitoja, nopeita hoksottimia ja hersyvää huumorintajua. Puuttuvaa motivaatiota ei korvaa mikään, mutta oikealla asenteella voidaan kompensoida vähäisempääkin kokemusta. Maaliviivan lähestyessä ja kilpailun kiristyessä persoona ratkaisee!

Lähetä vapaamuotoinen, rentouttasi ja innokkuuttasi huokuva hakemuksesi meille työaikatoiveineen mahdollisimman pian. Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi Wannadon uutena #SuperAsiakaspalvelijana? 🙂

¡Hasta pronto!

Wannado on suomalainen yritys, jolla on sisaryhtiö Espanjassa. Fuengirolan toimistolla palkkauksessa noudatetaan Espanjan työlainsäädäntöä. Hakijoiden tulee olla jo Espanjassa, ja työlupa (residencia) hallussa.

Kyseessä on jatkuva ilmoitus, sillä tarpeet ja tilanteet elävät jatkuvasti ja saattavat muuttua nopeastikin. Toisin sanoen meillä ei ole välttämättä juuri tällä hetkellä sopivia tehtäviä avoinna, mutta kannattaa silti ehdottomasti laittaa hakemus, sillä uusien mahdollisuuksien avautuessa huomioimme meillä myös jo valmiina olevat hakemukset! 🙂

Kysyttävää?

Kaisa Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

Avoimet työpaikat

Hei tuu meille töihin! Meillä on assareita ja asiantuntijoita ja meillä voit kasvaa tiimin tuella. Haetaan aina osaajia, joten jos ei just sulle paikkaa listassa niin laita avoin hakemus!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7