Tietosuojaseloste

1 Yleistä

Wannado Oy on sitoutunut huolehtimaan sen hallussa olevien henkilötietojen luottamuksellisuudesta ja tietosuojasta. Tämä tietosuojaseloste soveltuu henkilötietoihin, joita keräämme verkkosivujen vierailijoista. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat: yhteys@wannado.fi

2 Rekisterinpitäjä

Nimi: Wannado Oy

Osoite: Taivaskalliontie 4 B, 00600 HELSINKI

Y-tunnus: 2418955-7

 

3 Mitä henkilötietojasi kerätään ja miten?

Keräämme tietoja kun käytät wannado.fi verkkosivuja ja/tai käytät palveluitamme. Näihin henkilötietoihin sisältyvät tiedot koskien verkkosivuston hyödyntämistä ja sen sisältöä, selaimesi lähettämät tekniset tiedot (esim. IP-osoite, selain, selainversio, verkkosivu) sekä evästeet, jotka lähetetään selaimellesi ja näihin liittyvät tiedot. (ks. Evästeet-osio)

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Laskutustiedot
  • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

 

4 Henkilötietojesi käsittelyn peruste ja käyttötarkoitukset

Wannado Oy voi lähettää sinulle myös sähköisiä suoramarkkinointiviestejä, jos olet kirjautunut uutiskirjeen tilaajaksi tai tilannut meiltä palveluita. Emme lähetä suoramarkkinointiviestejä muille. Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Wannado saattaa välittää asiakasrekisterin tietoja yhteistyökumppaneille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen välittäminen yhteistyökumppaneille ilmoittamalla siitä Wannadolle.

 

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme:

  • käsitellä pyyntöjäsi ja vastata niihin;
  • näyttää verkkosivustonsa sisällön sopivalla tavalla laitteessasi;
  • seurata verkkosivustonsa käyttöä ja parantaa sivustonsa toimintoja sekä käyttökokemusta;
  • seurata markkinointikampanjoidensa tehokuutta;
  • mainostaa ja tarjota palvelujaan sinulle voimassaolevan lainsäädännön sallimissa rajoissa; ja parantaa asiakasviestintäänsä ja tunnistaa mahdolliset asiakkaat.

Emme käsittele henkilötietojasi muihin kuin tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin.

5 Henkilötietojesi säännönmukaiset luovutukset ja siirrot kolmansille osapuolille

Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä tietosuoja-selosteessa määriteltyjä tarkoituksia varten.

6 Henkilötietojesi siirrot EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7 Henkilötietojen säilyttämisen periaatteet

Säilytämme henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisten käsittely-tarkoitusten vaatiman ajan.

8 Henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät oikeudet

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Lisäksi sinulla on oikeus, soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, milloin tahansa:

  • saada tieto henkilötietojesi käsittelystä;
  • saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat henkilötietosi;
  • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötietosi oikaisua sekä tietojesi täydentämistä;
  • peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kuin henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen;
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella

 

Sinun tulee esittää yllä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntösi Blonde Ambition Oy:lle tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi kirjallisesti ja varmentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu järjestelmiin, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Tietojärjestelmät ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

 

10 Evästeet

Eväste on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Selain lähettää tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle, kun vierailet siellä uudestaan. Kaikki nykyaikaiset verkkosivut käyttävät evästeitä tarjotakseen sinulle personoidumman selainkokemuksen.

Kukin eväste on erikseen asetettu kullekin päätelaitteellesi ja evästeitä voi lukea ainoastaan sillä palvelimella, jolla eväste on asetettu. Koska eväste on sidottu selaimeen, eikä lähtökohtaisesti ole jaettavissa eri selainten tai laitteiden välillä (ellei jokin selain, lisäosa tai muu sovellus erikseen mahdollista tätä), evästeiden hallinnoimiseksi tekemät valintasi soveltuvat lähtökohtaisesti vain kyseiseen yksittäiseen selaimeen. Eväste ei voi ajaa ohjelmistoja, eikä sitä voida käyttää virusten tai muun haitallisen koodin toimittamiseen, eikä vahingoittamaan päätelaitettasi tai tiedostojasi. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeen tai vastaavien teknologioiden käytön kautta.

Sivustollamme käytetään Google Analytics -palvelua, joka on Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä tekstitiedoissaan. Tämä eväste tallennetaan tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperuste EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raportoimalla käyttötiheydestä ja internetin käyttöön liittyvistä palveluista. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta tästä linkistä.

 

DoubleClick

Käytämme (Googlen) DoubleClick-alustaa mainontaan ulkoisessa verkkomediassa.
DoubleClick automatisoi mainosten ostamisprosessin ja määrittelemien kriteerien mukaisen mainostilan. Ulkoinen mainonta on yksilöllistä ja suunnattu tietyille kävijöille. Lue lisää.


DoubleClick-evästeet tallennetaan kävijän laitteeseen, kun kävijä tulee jollekin sivulle, jolla käytetään DoubleClick-alustaa tai (Googlen) AdWordsin tai YouTuben kaltaista sisältöä, joka asettaa evästeitä DoubleClickin puolesta.
Kävijä ei näe DoubleClick-alustaa millään tavalla. Se toimii taustalla ja eväste asetetaan laitteeseen.
DoubleClickin keräämät tiedot lähetetään Googlelle. Google voi käyttää näitä tietoja kaikessa kävijälle suunnatussa verkkomainonnassa.

11 Yhteydenotot

Kaikki yllä mainittujen oikeuksiesi käyttämistä koskevat pyyntösi, kysymyksesi tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenottosi tulee tehdä sähköpostitse yhteys@wannado.fi

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7