Är du noggrann, motiverad och samvetsenlig när du svarar på kundernas frågor? Har du erfarenhet av kundtjänst? Är kundens belåtenhet nära ditt hjärta? Har du möjlighet att betjäna kunder på svenska och / eller tyska och kommunicera på finska eller engelska med oss, på en bra grundnivå? Det är kanske just dig vi söker!

Wannado’s internationella team söker just nu en heltids- och en deltidsanställd Customer Service Specialist i Spanien med början i Augusti. Detta är jourarbete, med möjlighet till arbete på distans, varierande arbetstider och kundtjänst uppgifter per telefon på svenska och / eller tyska.

Ditt jobb är att fungera som kundservicerepresentant till Wannados olika klientföretag. Du får alltid tillräcklig introduktion och träning. Din kund kan vara till exempel

  • Ett turismföretag, vars kunder frågar dig rutter eller nyckelkoder
  • I framtiden även andra företag från olika branscher

Vi säljer inte tidningar eller teleabonnemang.

Du bör ha en bra eller godtagbar kunskap i svenska och / eller tyska, för att kunna kommunicera med kunder, och bra kunskap i engelska eller finska för att kunna kommunicera med oss. Vi uppskattar även bra motivation, flexibilitet och iver att lära sig nytt. Erfarenhet av kundservice är en fördel.

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidig kundtjänstplats som ger dig möjlighet att utveckla din kundservice och förbättra dina språkkunskaper per telefon på svenska och / eller tyska. Du blir en del av ett internationellt team i Fuengirola. Skulle det här vara ditt nästa steg i karriären inom kundtjänst?

Skicka in din ansökan och övertyga oss om din motivation, kundserviceerfarenhet och språkkunskaper!

Wannado är ett digitalt assistans och problemlösningsföretag etablerat 2011. Det finns redan över 50 #SuperAssistanser, mestadels i Finland och Spanien, men även i England, Frankrike och Italien. Våra värden är frihet, flexibilitet, lätthet och kvalité. Vi betonar våran styrka på teamwork och svärmintelligens, och du har även möjlighet att utvecklas som individ i den riktning som känns bra.

Öppna tjänster

Följ oss

Några frågor?

Kaisa Piipponen

Rekryteringskoordinator

Öppna tjänster

Wannado har skickliga assistenter och experter, och hos oss kan du växa in i din drömroll med stöd av teamet. Vi letar alltid efter personer med en #SuperAssistent-attityd, så även om du inte hittar ditt drömjobb på listan just nu kan du fortfarande skicka en öppen ansökan till oss!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7