↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Hahmoittamiskyky

  • Tekninen sekä graafinen osaaminen

  • Periksiantamattomuus

Jyri Turunen

Konseptisuunnittelija

Olen toiminut digitaalisten palveluiden konseptisuunnittelijana yli parikymmentä vuotta. Tehtäväni on sinällään yksinkertainen: teen konsepteja, jotka tuottavat mahdollisimman paljon voittoa asiakkaalle. Hallitsen grafiikat, verkko- ja mobiiliratkaisut sekä viestinnän kaikkissa välineissä.

Taustalla on ison kuvan ymmärtäminen. Ennen konseptisuunnittelijan duunia seikkailin ympäri maailmaa, milloin kävellen ja milloin polkupyörällä tai potkukelkalla. Näistä seikkailuista raportoin eri medioihin. Raporttien pohjana käytin havaintoja ympäristöstä. Painelin siis menemään, tarkkailin ympäristöä ja koostin havainnoista raportteja. Havannointikykyni harjaantui näiden vuosien ja kymmenien tuhansien kilometrien aikana vähintäänkin tehokkaaksi. Sittemmin yhdistin havainnointikyvyn tekniseen ymmärrykseen ja ryhdyin suunnittelemaan ja toteuttamaan konsepteja eri toimijoille.

Olemme tehneet Wannadon kanssa yhteistyötä eri hankkeissa. Nämä hankkeet ovat menneet aina maaliin hienosti. Yhteistyön aikana olen havainnut vahvuutemme toimia yhdessä. Minä piirrän ison kuvan ja valkkaan sopivimmat teknologiat, ja sitten kehiin astuun Wannadon eri alueiden osaajat. Täydellinen paketti siihen, että sinun tuotteesi tai palvelusi saadaan menestymään kaupallisesti!

#Supervoimat

Hahmoittamiskyky

Tekninen sekä graafinen osaaminen

Periksiantamattomuus

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7