↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Tilastollinen ohjelmointi

  • Nopea oppiminen

  • Analyyttinen ja tarkka ote

Juhana Rautavirta

Tilastotieteiden #SuperAssari ja analyytikko

Tervehdys!

Olen Juhana, Wannadon tilastotieteilijä ja analyytikko. Teen töitä mm. markkinatutkimusten analysoinnin parissa, mutta aina sanan “data” kuullessani höristän korviani ja todennäköisesti laitan näppini peliin. Tietämykseni ulottuu tilastolliseen päättelyyn ja mallintamiseen, kysely- ja rekisteritutkimuksiin sekä koneoppimiseen. Erityisosaamistani on visualisointien tekeminen sekä tilastollinen ohjelmointi R:llä, Pythonilla ja Excelillä. Edellä mainittujen lisäksi kommunikoin suomea, englantia och lite svenska.

Intohimoihini kuuluu vahvasti sekä uusien taitojen opettelu että oman osaamiseni jakaminen muille. Useat ihmiset karttavat kaikkea matematiikkaan ja erityisesti tilastotieteeseen liittyvää, mutta missioni on löytää jokaisen ihmisen kanssa heille sopiva tapa kommunikoida ja ymmärtää matematiikkaa. Vapaa-aikaani tykkään tuhlata harjoittamalla kestävyysjuoksua, golfia, sulkapalloa sekä pyöräilyä. Lähellä sydäntäni ovat myös viulun- ja pianonsoitto sekä erityisesti yhteismusisointi niin orkesterissa kuin bändissäkin.

#Supervoimat

Tilastollinen ohjelmointi

Nopea oppiminen

Analyyttinen ja tarkka ote

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7