↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Kaksikielinen (käännökset suomesta ruotsiksi ja ruotsista suomeksi)

  • Rauhallinen asiakaspalvelija

  • Monitaitoinen (käännökset, asiakaspalvelu, tekniikka, aterioiden valmistus)

Jaana Helanen

Ruotsin kielen käännösten #SuperAssari

Teen Wannadolla käännöstehtäviä suomesta ruotsiksi ja ruotsista suomeksi. Olen iloinen saadessani käyttää työssäni näitä molempia kieliä. Olen kotoisin Ruotsista, äidinkieleni on ruotsi ja kotikieleni on suomi. Olen asunut noin puolet elämästäni Ruotsissa ja loput Suomessa.

Työskentelen tällä hetkellä Wannadon käännöstehtävien lisäksi muualla suomen- ja ruotsinkielisessä asiakaspalvelussa puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse (tikettijärjestelmä) teknillisellä toimialalla. Tehtäviini kuuluu myös ongelmanratkaisua ja tuotteiden kehittelyä. Vahvuuksiani ovat aito kuunteleminen, rauhallisuus sekä asiakkaan kohtaaminen hänen omalla kielellään.

Olen valmistunut hyvinvointiteknologian insinööriksi Oulusta, ja olen aikaisemmalta koulutukseltani autoteknikko. Olen kiinnostunut tekniikasta, kuten sivustojen ylläpidosta, järjestelmien toimivuudesta sekä kevyestä kenttäkonfiguroinnista. Aikaisemmin olen työskennellyt keittiöpuolen työtehtävissä ateriatyöntekijänä ja tuotantokeittiössä tuotantotyöntekijänä sekä asiakaspalvelussa kaupan alalla.

Vapaa-ajallani lähden mielelläni kävelylle joko ystävän kanssa puhelimessa puhuen tai musiikkia tai podcastia kuunnellen. Tykkään rakennella ja tehdä käsillä, leipoa ja laittaa ruokaa, korjata ja värkätä autojen kanssa, mitä projektia milloinkin. Rakastan kestitä hyviä ystäviä ja antaa heille hetken hyvän ruuan ja esimerkiksi paljuilun merkeissä nauttimiseen. Harrastuksiani ovat lisäksi karaoke, kuoro ja vesijumppa.

#Supervoimat

Kaksikielinen (käännökset suomesta ruotsiksi ja ruotsista suomeksi)

Rauhallinen asiakaspalvelija

Monitaitoinen (käännökset, asiakaspalvelu, tekniikka, aterioiden valmistus)

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7