Markkinoinnin tukitehtävät

Markkinoinnin tukitehtävät Sortter Oy:lle

Wannado auttaa pankki- ja rahoituspalveluvertailuun erikoistunutta Sortter Oy:ta erilaisissa markkinoinnin tukitehtävissä. Joustavaa ja hyvin sujuvaa yhteistyötä on jatkunut parin vuoden ajan.

Markkinoinnin tukitehtäviä reippaalla otteella

Sortter päätyi yhteistyöhön Wannadon SuperAssareiden kanssa kuultuaan muiden asiakkaiden positiivisia kokemuksia ja suosituksia Wannadosta monipuolisena markkinointiyhteistyökumppanina. Tarjoamme markkinoinnin tukitehtäviä joustavasti ja SuperAssareiden toimenkuvaa ja tiimiä voi kasvattaa tarpeen mukaan.

Positiivisesti Wannadossa on Huhdanpään mukaan yllättänyt aito tekemisen meininki ja reipas ote työtehtäviin. Nopeisiinkin muutoksiin on pystytty reagoimaan ongelmitta. Huhdanpää on Wannadon kanssa toteutettuun yhteistyöhön kaiken kaikkiaan tyytyväinen.

Sujuva yhteistyö perustuu avoimeen kommunikointiin 

Markkinoinnin tukitehtävien ja yhteistyön onnistumisessa tärkeää on työtehtävien, tavoitteiden ja aikataulujen selkeä sopiminen ja seuranta. Tarjoamme Sortterille heidän markkinointiaan tukevia palveluita sovituissa kanavissa, työn etenemisestä ja tuloksista raportoiden. Huhdanpää kiittääkin Wannadon tiimiä hyvästä, avoimesta kommunikaatiosta sekä pelisäännöissä ja aikatauluissa pysymisestä.

SuperAssarien palvelu toimii hyvin. Asiat tulevat hoidetuksi siten, kuten sovittiin. Yhteisissä pelisäännöissä ja suunnitelmissa on pysytty moitteetta.

Lisää referenssejä

#Wecandoit

Markkinointiviestintä

Suunnittelemme tarpeen mukaan kanssasi konseptit ja kampanjat tulosmittareineen, ja teemme kaiken markkinointiviestinnän suunnitelmasta toteutukseen ja seurantaan. 

Etänä, paikan päällä tai niiden yhdistelmänä. You name it!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7