#WannadoFinance #kirjanpito

Taloushallinnon laajat ja ketterät palvelut

WannadoFinancen tärkein tehtävä on helpottaa yrittäjän tai johdon elämää. Meiltä hoituu koko taloushallinto, aina kuittien skannaamisesta laskutukseen ja reskontraan, sekä siitä eteenpäin kirjanpidon, palkanlaskennan, controllerin tai talousjohtajan taituruuteen asti.

Etänä, paikan päällä tai niiden yhdistelmänä. You name it!

#talousosasto #lisäarvo

Ratkaisemme taloushallinnon ulkoistamisen haasteet

Emme ole tilitoimisto, vaan yrityksen oma talousosasto tai kirjanpitäjä. Me tutustumme yritykseesi ja liiketoimintaasi, ja sitä kautta tunnemme homman ja pystymme aidosti tuomaan lisäarvoa. Olemme kuin oma talousassarisi, kirjanpitäjäsi tai talousjohtajasi olisi, erona on vain se, että meitä voit käyttää juuri niin vähän tai paljon, kuin kulloinkin on tarpeen. Oli siis taloushallintosi miten hyvässä mintissä tai isossa kaaoksessa tahansa, meiltä saat juuri sen avun, minkä tarvitset, juuri sillä laskutus- ja taloushallinto-ohjelmalla, millä haluat.

Panostamme kommunikointiin ja aikataulujen laadintaan. Tiedät aina, missä taloushallintosi on menossa, vaikka työt tehtäisiin täysin etänä. Meidät tavoittaa helposti ja nopeasti.

Kevyt talousapu

Pelastaa erityisesti pienen yrittäjän arjen. Hoidamme kirjanpidon ja #TalousAssarin työt kätevästi ja kustannustehokkaasti etänä, selkeästi kommunikoiden.

Kattava taloushallinto

#WannadoFinancen ammattilaisilta voi tilata kattavat talouspalvelut omissa järjestelmissäsi. Kokonaisuuteen kuuluu usein etätyön lisäksi läsnätyötä asiakkaan tiloissa.

Talousapua joustavasti

Kerro, mihin tarvitset apua talousasioissa ja me autamme. Saat myös muuttaa mieltäsi tilanteen mukaan, sillä olemme joustava yhteistyökumppani - etänä ja läsnä!

#WannadoFinance ammattilaiset

Wannadon taloushallinnon ammattilaisten erityisosaamista on erinomainen järjestelmätuntemus ja kyky hypätä käyttämään juuri asiakasyrityksen käyttämää ohjelmaa. Tiimimme on myös erittäin kielitaitoinen, eli pystymme kommunikoimaan eri toimijoiden kanssa myös kansainvälisissä ympäristöissä. Tässä mainittakoon natiivitason venäjä ja englanti – muutkin kielet taipuvat.

Wannadon #SuperAspa tuo vielä oman lisänsä taloustarjontaan. Voimme päivystää firmasi sähköpostia, puhelinta ja chattia monikielisen asiakaspalvelun muodossa, ja samalla hoitaa siihen liittyvät lasku- ja muut taloushallinnon asiat kätevästi saman tekijän kautta.

Referenssit

#WannadoFinance apuna kaikissa taloushallinnon osa-alueissa!

Toimimme useiden eri alojen ja eri kokoisten yritysten taloushallinnon parissa. Yhteistyö rakentuu asiakkaan tarpeiden pohjalta, ja juuri niin laajaksi kuin on tarve. Hyppäämme ketterästi asiakkaan suosimiin järjestelmiin ja toimitapoihin.

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Kysy lisää taloushallinnosta!

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7