#juoniminen #markkinointi

Strategia ja konsultointi

Asiantuntijapalvelua kasvun ja kehityksen tueksi! Strategista sparria, koulutussettejä ja yleistä juonimista asiakkaiden tukena ja turvana! Monikielisyys ja kansainvälinen kulma on mukana juonissa ja tekemisissä, mikäli tahdotte kasvattaa toimintaa Suomen ulkopuolelle. 

Strateginen suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen on kaiken lähtökohta, oli kyse sitten markkinoinnista, myynnistä ja taloudesta.   

Järjestämme myös koulutuksia ja workshoppeja, mikäli teillä halutaan oppia tekemään hommat itse! Rohkeimmat kutsuvat meidät puhumaan ihan stagelle. Kertomaan uudesta työstä, kansainvälistymisestä, markkinoinnista, liiketoimintojen digitalisoinnista ja siitä, miten aikaa hallitaan ja kuinka bisnes lähtee skaalaamaan. Näistä kaikista voidaan puhua myös etänä ja videolla.  

Asiantuntijapalvelut

Liiketoiminnan digitalisointi, kasvusuunnitelmat

Kasvu- ja kansainvälistymispalvelut

konsultointi, markkinatutkimukset, suunnitelmat

Koulutukset ja workshopit

workshopit, sparraus, koulutus –etänä ja läsnä, tapahtumapuheet

Strategian ja konsultoinnin asiantuntijapalvelut

Strategian ja suunnittelun asiantuntijoillamme on kirjava ja kattava kokemus eri aloilta, eri kokoisten yritysten ja yhtiöiden kanssa toimimisesta. Tavoitteellisuus ja järkevä tekeminen on kaiken a ja o – saat sparria ja asiantuntijanäkemyksen siitä, minne resurssit kannattaa laittaa ja millä paukuilla esimerkiksi markkinointia kannattaa tehdä. Ulkoista suunnittelun ja juonimisen huolia strategian ja suunnittelun asiantuntijoille – #SuperAssareille!

Tältä porukalta saat jeesiä myös kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvissä aiheissa sekä tarpeen mukaan koulutuksia ja workshoppeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Suunnitellaan, toteutetaan ja kasvetaan yhdessä - Ota yhteyttä nyt!

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7