#markkinointi #sisällöntuotanto

Ketterää markkinointiviestintää

Teemme monikanavaista markkinointiviestintää asiakkaan brändi ja kohderyhmä aina huomioiden. Osaava markkinointiviestinnän #SuperAssari-tiimimme tekee tavoitteellista markkinointiviestintää, jonka tavoitteena on kehittää brändimielikuvia ja myyntiä.  

Saat apuja kevyempään markkinointiviestinnän tekemiseen ja markkinointiassarointiin ad hocina. Voimme hoitaa yhtä osa-aluetta kuten someviestintää, graafista suunnittelua, haamukirjoittelua tai käännöksiä. Osa asiakkaistamme on repäissyt ja ulkoistanut meille koko markkinointiviestintänsä aina someista nettisivupäivityksiin, blogeihin, uutiskirjeisiin, graffoihin, visuihin, printti- ja online-matskuihin. Ja yhteistyö sujuu näppärästi! 

Suunnittelemme tarpeen mukaan kanssasi konseptit ja kampanjat tulosmittareineen, ja teemme kaiken markkinointiviestinnän suunnitelmasta toteutukseen ja seurantaan. 

#ketterääviestintää #näyjakuulu

Markkinointiviestinnän assarit ja asiantuntijat palveluksessasi

Wannado on täyden palvelun tarjoaja, ja voimmekin ihan rohkeasti luvata osaajan jokaiseen markkinointiviestinnän tarpeeseen. Tiimissämme on päivittäiset markkinointitoimet suveneeristi hallitsevia markkinointiassistentteja sekä kiven kovia asiantuntijoita, joilta sujuu myös markkinointiviestinnän laajempi konseptointi ja suunnittelu. Me ollaan opittu, että paras tulos syntyy, kun markkinointia tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa – me kasvetaan teidän kanssa! 

Viestintää tehdään monikielisesti ja käännöspalvelut eri kielipareilla onkin Wannadon uusi hitti – käännökset kirjoitetaan markkinnoinnillinen ja viestinnällinen kulma huomioiden, ei tönkösti! 

Tiimin piileviin kykyihin kuuluu muun muassa jäätävät kuvitustaidot, videoeditointi, ja ammattivalokuvaus. Kysy tarjous! 

Graafinen suunnittelu

Esitteet, kuvitukset, graafiset ad hoc -työt, printti- ja messumateriaalit

Sisältö ja käännökset

Sisällöntuotanto eri kanaviin, blogit, tiedotteet, uutiskirjeet, litterointi, käännökset ja viestintä

Some

Somesisältö, somekuvat ja -videot, hallinnointi, julkaisusuunnitelmat, kanavien kasvatus

Markkinointiviestinnän #SuperAssarit

Markkinointiviestinnän #SuperAssareiden vahvuutena on huippujen yksilöiden osaamisen lisäksi parviäly. Asiakas saa aina halutessaan yksittäisen #SuperAssarin lisäksi kokonaisen tiimin ideat ja osaamisen. Kokoamme tarpeeseesi parhaiten sopivan #SuperAssari-tiimin, joka hoitaa markkinoinnin tyylillä kanavassa kuin kanavassa.  

Tekeekö mieli kasvaa ja markkinoida palveluja laajemmin oman maan ulkopuolella? Kiinnostaako ulkomaan markkinat tai palveluiden tarjoaminen monikielisesti? Kansainvälinen tiimimme tarjoaa markkinointiviestinnän palvelut ja käännöksen halutuilla kielillä. Toimimme useassa maassa. Rohkeesti vaan maailmalle! 

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Kysy lisää markkinointiviestinnästä!

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7