#verkkosivut #markkinointiautomaatiot

Markkinointiteknologia ja WordPress-kotisivut

Markkinointiteknologian #SuperAssarit suunnittelevat ja toteuttavat markkinointisi tekniset ratkaisut aina verkkosivustoista markkinointiautomaatioihin, uutiskirjekampanjoihin sekä some- ja GoogleAds-mainontaan. Suunnittelemme tekniset ratkaisut kustomoidusti, asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Erityisesti WordPress on lähellä meidän sydäntä kotisivualustana, toki muitakaan sivuja emme vierasta! Meiltä myös laajemmat ja kustomoidut ratkaisut, kuten verkkokaupat ja verkkokurssialustat, joilla pääset myymään palveluasi ja tuotteitasi tehokkaasti. 

#hakukoneoptimointi #markkinointi

Ketterää teknistä assarointia tai laajempaa kustomointia asiantuntijan kanssa

Teemme aina asiakkaalle kustomoidut ratkaisut ja apua saat kevyeen #SuperAssarointiin, kuten sisällönsyöttöön ja -päivityksiin, sekä vaativimpiin ratkaisuihin, jotka suunnitellaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. 

Jokaisen yrityksen tarve on erilainen ja kaiken a ja o on hyvä suunnittelu. Esimerkiksi verkkosivuston tai markkinointiautomaation tuotannossa ensimmäinen kysymys on tavoitteet – mitä halutaan saavuttaa? Liidejä, näkyvyyttä ja tunnettavuutta brändille, yhteydenottoja, suoraa kauppaa? Kun olemme vastanneet kysymykseen miksi, kartoitetaan miten tavoitteisiin päästään. Projektin valmistuttua mitataan, kehitetään, kehitytään. 

Tekniikka kulkee käsi kädessä muiden palveluidemme, kuten markkinointiviestinnän ja asiakaspalvelun kanssa. 

WordPress kotisivut ja muut sivustot

WordPress kotisivut, verkkokaupat, kustomoidut ratkaisut, kuten verkkokurssialustat, sisältö- ja sivustopäivitykset

SEM, SEO, SOME

Avainsana-analyysit, Hakukoneoptimointi, Google Ads, Some-mainonta, remarketing

Markkinointiautomaatiot

Uutiskirjeet, markkinointiautomaatiot, myyntiputket, automaatiot organisaation sisäiseen hallintaan

Hakukoneoptimoidut WordPress-kotisivut

Sivustot tehdään aina hakukoneoptimointi ja jatkomainostus huomioiden. Teknisen hakukoneoptimoinnin lisäksi tuotamme tarpeen mukaan avainsanatutkimukset ja sisällön hakukoneoptimointia avainsanojen pohjalta. Nähdäksesi työmme jälkeä, tutustu referensseihimme

Mainonta sosiaalisessa mediassa ja GoogleAdsissa

SEO, SEM, SOMET – onko pää pyörällä tai ei mahdollisuutta ottaa jokaista tonttia haltuun omin voimin? Mainonnalla somessa ja GoogleAdsissa voidaan kasvattaa sivuston kävijämääriä – ja lopulta myyntiä – huomattavasti ja kustannustehokkaasti. Konsuiltoimme ja autamme suunnittelussa tai voitte ulkoistaa mainonnan kokonaan meille. Mainontaa seurataan ja kehitetään jatkuvasti suunnitellut tavoitteet huomioiden. Palvelut yhdistyvät näppärästi Wannadon viestintä- ja sisällöntuotantopalveluihin. 

Markkinointiteknologian #SuperAssarit

Markkinointiteknologian #SuperAssarit ovat niitä tyyppejä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat kaikki markkinointisi tekniset ratkaisut, verkkosivustoista markkinointiautomaatioihin. Vahvuutena rakkaus kaikkeen tekniikkaan, ongelmanratkaisuun, oman osaamisen ja tekemisen jatkuvaan kehittämiseen sekä tietenkin asiakkaan tulosten kasvattamiseen! 

Voit pyytää konsultointia, ad hoc -apua tai huoletta ulkoistaa vaikka koko markkinointisi tälle tiimille. Tulemme näppärästi teidän systeemeihin ja kanaviin avuksi, osaksi omaa porukkaanne. Tiimissämme löytyy osaamista eri alustoista ja työkaluista sekä tavoitteellisesta monikanavaisesta mainostuksesta. 

Kysy lisää markkinointiteknologiasta!

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7