#etäassari #läsnäassari

Assistentti apunasi

Wannadon assistenttipalvelu tarjoaa lisäresursseja helposti – etänä tai läsnä! #SuperAssarit voivat tulla auttamaan toimistoosi tai tapahtumaasi livenä. Virtuaaliassistenttipalvelu takaa joustavan assaroinnin myös etänä – Wannadon näppärät virtuaaliassistentit hoitavat kaikki assistentin työt emailin hoidosta varauksiin ja avustaviin laskutustehtäviin.

Meillä on kokemusta eri aloilta, ja voimme toimia teidän kanavia ja työkaluja käyttäen!

#virtuaaliassari #digiassari

Assistenttipalvelua vuosien kokemuksella

Wannadon tarina alkoi juuri assistenttitehtävistä yritysten ulkoisena resurssiapuna. Meillä on vuosien kokemus sujuvasta assaroinnista moderneja työkaluja käyttäen niin virtuaalisesti kuin läsnä toimistolla (mikäli asiakas kaipaa vierihoitoa) sekä tapahtumissa. #SuperAssarit tunnetaan nopeasta palvelusta, näppärästä virtuaaliassaroinnista ja tarkkuudesta, jolla suoritetaan toimistoassistentin työt maaliin kunnialla. Tapahtuma-assarimme tunnetaan tehokkuudesta ja pystymme ottamaan myös laajemmat tapahtumatuotannon tehtävät haltuun.

Toimistoassistentti

Assistentin työt läsnä tiloissasi, avustavat työt, työmäärä sovitaan tapauskohtaisesti

Virtuaaliassistentti

Hoitaa emailit, laskutukset, varaukset ja kaikki sovitut assistentin työt näppärästi etänä

Tapahtuma-assari

Tapahtuma-assarit, järjestelyt, tuotanto, tiedotus, you name it!

#SuperAssarit

#SuperAssarit taitavat assistentin tehtävät ja virtuaaliassistentin joustavat työt eri kanavissa. Reippaat ja tarkat assistentit pelastavat kiireisen yrittäjän arjen. Yhteistyö aloitetaan perehdytyksellä, jossa #SuperAssarin kanssa sovitaan assistentin työtehtävät, toimintatavat, tavoitteet ja viestintäkanavat. Työmäärästä voidaan sopia arvio, viikoittainen työaikabudjetti tai vaihtoehtoisesti voidaan edetä täysin ad hoccina jolloin (virtuaali)assistentti toimii joustavasti, tarpeen mukaan.

Wannado #SuperAssarit ovat erikoistuneet virtuaaliassistentin tehtäviin. Virtuaaliassistentti hoitaa suveneeristi kaikki etäassarin tehtävät emailin vastailusta, laskutukseen, taulukointiin ja seurantaan. Myös tapaamisjärjestelyt ja matkavaraukset hoituvat näppärästi Wannadon assistentin avulla. Virtuaaliassistentti ottaa haltuun toivotut työkalut ja hoitaa tiedot oikeisiin paikkoihin yrittäjän puolesta. Etäviestintätyökalut takaavat, että virtuaaliassistentti on aina lähellä ja valmiina toimeen. Usein virtuaaliassistentin palvelut yhdistetään asiakaspalveluumme.

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Sullekin #SuperAssari? Kysy lisää ja tilaa!

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7