#SuperAspa #asiakastyytyväisyys

Paranna asiakaskokemusta nopealla 24/7 asiakaspalvelulla

Wannadon monikielinen asiakaspalvelu #SuperAspa pitää huolen asiakaspalvelutarpeistasi – vastaa puheluihin, kuittaa sähköpostit ja auttaa asiakkaitasi reaaliaikaisesti nettisivujesi chatissa. Sopiva kokonaisuus ja asiakaspalvelu-tiimi sovitaan tarpeesi mukaan. Kansainvälinen ja monikielinen asiakaspalvelutiimimme hoitaa palvelun toivomillasi kielillä, vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Wannadon asiakaspalvelun valttina toimii palveleva ja myyntihenkinen asenne yhdistettynä moderniin ja viritettyyn viestintäteknologiaan. Olipa ongelma helppo tai kinkkinen, Wannadon #SuperAssarit hoitavat tilanteen kotiin ja toimivat yrityksesi ripeinä apulaisina, joustavasti ja ammattimaisesti.

#huippupalvelua

Palvele asiakkaitasi paremmin ja nopeammin Wannadon monikielisen asiakaspalvelun #SuperAspan avulla!

Wannadon monikielinen asiakaspalvelu toimii meidän Espanjan Fuengirolan toimistosta käsin taaten ystävällisen asiakaspalvelun asiakkaillesi erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Pidämme huolen, että meidän kanssa työskentely on aina helppoa niin teille kuin teidän asiakkaille!

Yksi meidän toimintamalleista on, että kasvamme asiakkaiden mukana, kulloisiinkin tarpeisiin vastaten. Eli suomeksi, jos meillä ei ole jotain palvelua, mitä kaipaatte, me kasvatetaan tiimiämme ja hoidetaan siihen asiantuntijat, jotta saatte kaikki palvelut samasta talosta, meiltä Wannadolta. Asiakaspalvelun suhteen tämä tarkoittaa, että me kasvatetaan monikielistä #SuperAspa-tiimiämme esimerkiksi uusilla kielineroilla ja natiivipuhujilla, jotta teidän asiakkaat saa palvelua juuri toivotuilla kielillä. Jos haluat lukea lisää toimintatavoistamme, kurkkaa meistä-sivu

Puhelut

Puhelinvaihteen hoito, asiakaspalvelu puhelimessa, monikielinen palvelu, päivystys

Sähköpostit

Sähköposteihin vastaaminen ja eteenpäin välitys, asiakaspalvelu, sähköpostien tarkastus sovitusti

Chat

Reaaliaikainen chat, palvelu halutuilla kielillä, päivystys, asiakaspalvelu, ongelmanratkaisu

Asiakaspalvelun #SuperAssarit

Asiakaspalvelun #SuperAssareilla on vankka asiakaspalvelukokemus sekä myynnillinen ja ratkaisuhenkinen ote. Yhteistyö aloitetaan perehdytyksellä, jossa asiakaspalvelun #SuperAssarit sisäistävät toimintatavat, tavoitteet ja yrityksenne tone-of-voicen. Tämän jälkeen #SuperAspa toimii sovituissa kanavissa, sovittuina aikoina ja viestii avoimesti tilannepäivitykset.

Asiakkaan toiveesta ja yhteydenottojen määrästä riippuen voidaan sopia, että asiakaspalvelua hoitaa yksittäinen asiaan perehtynyt #SuperAssari tai kokonainen #SuperAspa-tiimi. Asiakaspalvelun #SuperAssarit takaavat nopeat vastaukset ja ongelmanratkaisun kaikkiin asiakkaan haasteisiin. #SuperAspa-tiimi pitää huolen, että puheluihin ja chattiin vastataan päivystysaikoina ripeästi.

#Tyytyväisetasiakkaat

Asiakkaamme kertovat

Kysy lisää tai tilaa asiakaspalvelu!

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

What's up?

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7