Wanna do markkinointiviestintää? tekniikkaa? asiakaspalvelua? graafista suunnittelua? tapahtumatuotantoa? käännöksiä? taloushallintoa? uutiskirjeitä? automaatioita? strategioita? somea? hakukoneoptimointia? litterointia? videoeditointia? blogitekstejä? myyntiä? markkinointisuunnitelmia? toimistotöitä? kirjanpitoa?

Wanna do ?

Tutustu alla palveluihimme. Älä kuitenkaan anna tämän listauksen rajoittaa yhteydenottoasi – otamme mielellämme vastaan uusia haasteita ja isosta #SuperAssari-tiimistämme löytyy myös piileviä kykyjä!  

#jutellaanko?

Mitä mielessä? Palvelubotti auttaa sua näppärästi!

#WannadoFinance #kirjanpito #henkilostovuokraus

Taloushallinto ja henkilöstö-vuokraus

Taloushallinnon osaston #WannadoFinancen ammattilaiset tarjoavat taloushallinnon palvelut ketterästi asiakkaan suosimia järjestelmiä ja toimitapoja käyttäen. #WannadoFinance ei ole ulkoinen kirjanpitäjä tai tilitoimisto vaan teidän oma taloushallinnon osasto. Hoidamme myös avustavia talousassistentin tehtäviä.

Henkilöstö-vuokraus

Toimistoassistentti tai markkinointiassistentti yrityksesi läsnätyötarpeisiisi. Lyhyt- tai pitkäaikaisiin työtehtäviin. 

alk. 36€/h

Kysy lisää, millaisia tyyppejä meillä olisi juuri sinun rivejäsi vahvistamaan!

#konsultointi #markkinatutkimukset

Liiketoiminnan kehitys ja kasvu

On ilo, kunnia ja ylpeys nähdä useiden toimialojen kasvua ja kukoistusta uuden äärellä! Wannadon asiantuntijoilla on kokemusta eri aloilta sekä eri kokoisten firmojen kanssa toimimisesta. Monikielisyys ja kansainvälinen kulma on mukana juonissa ja tekemisissä, mikäli tahdotte kasvattaa toimintaa Suomen ulkopuolelle. 

Kiinnostuitko? Huikkaa meille, niin jutellaan!

Laita viestiä ja kerro, miten voimme helpottaa taakkaasi – mitä sinulta on jäänyt kiireessä tekemättä ja mikä osa-alue kaipaisi organisaatiossasi lisähuomiota. Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän myyntiin soittamalla tai meilitse, rupatella chatin kautta kanssamme tai laittaa suoraan tarjouspyynnön lomakkeen kautta!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7